оферти

Домашен Бабек -ЧАИРА-, ~200g (Абйон)
-42%
UVP 2,81 EUR
Nur 1,61 EUR
0,81 EUR за 100g
Време за доставка: НЕ Е НАЛИЧЕН
Кашкавал -Краве-, 400гp, (Мероне)
-74%
UVP 4,96 EUR
Nur 1,25 EUR
3,13 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Амбарица, ~200g (Абйон)
NEU
-60%
UVP 3,19 EUR
Nur 1,25 EUR
0,63 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Суджук Телешки Резерва, около 200гр, (Елит меc)
-25%
UVP 4,48 EUR
Nur 3,36 EUR
1,68 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Сушеница Добруджанска (Орехите)
-10%
UVP 4,70 EUR
Nur 4,23 EUR
2,35 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Лютеница пикантна, 260 гр (Дерони)
-41%
UVP 2,03 EUR
Nur 1,19 EUR
4,58 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Луканка Чардака, ~180 rр. (Орехите)
-10%
UVP 4,80 EUR
Nur 4,32 EUR
2,16 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Домашен Бабек, ~250rp (ЕКО- МЕС)
-50%
UVP 3,61 EUR
Nur 1,79 EUR
0,75 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Салам Бургас Червен, ~220rp  (ЕКО-МЕС)
-30%
UVP 2,28 EUR
Nur 1,59 EUR
7,23 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Конски суджук, ~180r  (Стефанов)
-30%
UVP 4,24 EUR
Nur 2,97 EUR
1,65 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Луканка Чардака, ~180 rр. (Орехите)
-30%
UVP 4,80 EUR
Nur 3,36 EUR
1,87 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Домашна Луканка, ~200rp (Еко-Мес)
-30%
UVP 4,53 EUR
Nur 3,17 EUR
13,21 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
ПРОМО - Черен пипер, зърна, 10 гр. (Биосет)
-50%
UVP 0,36 EUR
Nur 0,18 EUR
1,80 EUR за 100g
Време за доставка: НЕ Е НАЛИЧЕН
Добруджански суджук, 160rp (Орехите)
-10%
UVP 4,70 EUR
Nur 4,23 EUR
26,44 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Bebelan Lacta 2, преходно мляко 6-12 м., 400rp
-23%
UVP 7,97 EUR
Nur 6,11 EUR
15,28 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Бисквити "Златен сезон", 170 гр. (VIP Simers)
-23%
UVP 1,29 EUR
Nur 0,99 EUR
0,58 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
ПРОМО - Айвар, 250 грама (Дерони)
-29%
UVP 2,29 EUR
Nur 1,61 EUR
6,44 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Суджук Телешки, 160rp (Орехите)
-10%
UVP 5,09 EUR
Nur 4,58 EUR
28,63 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Сушеница Чардака (Орехите)
-10%
UVP 4,68 EUR
Nur 4,21 EUR
2,34 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Макарони звездички, 400 гр. (Дерони)
-30%
UVP 0,98 EUR
Nur 0,68 EUR
1,70 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
ПРОМО - Копър -млян- 15г (Биосет)
-65%
UVP 0,29 EUR
Nur 0,10 EUR
0,67 EUR за 100g
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Захар на бучки, 500 гр. (Захарни заводи)
-50%
UVP 1,20 EUR
Nur 0,60 EUR
1,20 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)
Bebelan Lacta 1, мляко за кърмачета, 400гр
-23%
UVP 7,97 EUR
Nur 6,11 EUR
15,28 EUR за 1kg
Време за доставка: на склад (2-4 дни)